Welkom bij Hotel Lela in Valkenburg. Wij zijn een gezellig en knus familiehotel sinds 2018 en gelegen in het centrum van Valkenburg. Wij bieden onder andere een mooi terras, gebruik van onze garage, onbeperkt koffie en thee, gratis WiFi in de gehele accommodatie ook hebben wij als een van de weinige hotels een eigen gratis parkeerplaats voor de deur. Ons kindvriendelijke hotel ligt op korte afstand van bezienswaardigheden zoals de Gemeente en fluwelen grot, de Cauberg, de steenkolenmijn en vanaf het hotel kijk je tegen de Kasteelruïne en de Wilhelminatoren van Valkenburg aan.

In de woonkamer van het hotel kunt u onbeperkt koffie en thee nuttigen van het huis, tijdschrift of boek erbij en relax. Of plan alvast uw fiets/wandel route met de vele routes die we voor u te leen hebben.

Daarnaast bieden wij gratis gebruik van de garage voor fietsen en motoren en staan hier gratis lockers voor als u uw motorpak/helm wilt opbergen of als u al uitgecheckt bent en nog even op pad wilt.

Alle kamers zijn voorzien van een boxspring, flatscreen tv, dvd speler (dvd's te leen), zitje met koffie en thee faciliteiten, föhn, badartikelen en handdoeken. In de prijs is het heerlijke high-breakfast wat aan tafel wordt geserveerd en parkeren inbegrepen. Wij hebben knusse standaard, balkon en comfort kamers met alle een eigen stijl, geen enkele kamer is hetzelfde! De comfort kamers zijn uit te breiden tot max 4 personen. Ons prachtige pand dateert uit 1920, dit geeft zijn charme waar wij trots op zijn.  

Wij werken samen met lokale ondernemers en proberen zo milieu bewust mogelijk te ondernemen, zo scheiden wij zoveel mogelijk ons vuil en brengen wij nieuw leven in oude meubels.  

Wij maken u daarnaast graag wegwijs in Valkenburg. Bij het inchecken ontvangt u een map met Folders, een citymap, pocketgids, een tijdschrift van Kijk Valkenburg en diverse korting kaartjes zoals bv gratis entree voor het Holland Casino en korting bij diverse restaurants zodat u zowel in het hotel als daarbuiten een geweldige tijd beleeft in het altijd gezellige Valkenburg!

Onze receptie is niet 24/7 geopend omdat wij alles zelf doen en s'avonds ook een beetje rust willen om op te laden voor de volgende dag. Wel zijn wij bijna 24/7 bereikbaar op ons hotel whatsapp nummer. (wij wonen in het hotel)

Ons Zuid-Limburgs landschap is perfect voor een dagje wandelen of fietsen, daarom hebben wij een map vol met routes te leen.

Wij hebben een fijne samenwerking met fietsen en scooter verhuur heuvelland, vandaag voor 20:00 besteld is de volgende dag 10:00 geleverd of afhalen. Kinderfiets, kinderzitje, dames en heren fietsen met  3 of 7 versnellingen, elektrische fiets, mountainbike of scooters. Natuurlijk op basis van beschikbaarheid. 

Lieve groetjes van de eigenaren Denise en Jeffrey

& de kids Levani en Leilana.

Hopelijk tot snel :)

'Wij werken niet, wij hobbyen'

Bloemstuk 4
Witte bloemen