Welkom bij Hotel Lela in Valkenburg. Wij zijn een gezellig, knus familiehotel gelegen in het centrum van Valkenburg. We bieden onder andere een mooi terras, garage, onbeperkt koffie en thee, gratis WiFi in de gehele accommodatie en hebben wij als een van de weinige hotels een eigen gratis parkeerplaats voor de deur. Ons kindvriendelijke hotel ligt op korte afstand van bezienswaardigheden zoals de Gemeente en fluwelen grot, de Cauberg, de steenkolenmijn en vanaf het hotel kijk je tegen de Kasteelruïne en de Wilhelminatoren van Valkenburg aan.

In de woonkamer van het hotel kunt u onbeperkt koffie en thee nuttigen van het huis, tijdschrift of boek erbij en relax. Of plan alvast uw fiets/wandel route met de vele routes die we voor u te leen hebben.

Daarnaast bieden wij gratis gebruik van de garage voor fietsen en motoren en staan hier gratis lockers voor als u uw motorpak/helm wilt opbergen of als u al uitgecheckt bent en nog even op pad wilt.

Alle kamers zijn voorzien van een boxspring, flatscreen tv, dvd speler (dvd's te leen), zitje met koffie en thee faciliteiten, föhn, badartikelen en handdoeken. In de prijs is het heerlijke high-breakfast die aan tafel wordt geserveerd en parkeren inbegrepen. Wij hebben knusse standaard, balkon en comfort kamers met allen een eigen stijl, geen enkele kamers is hetzelfde! De comfort kamers zijn uit te breiden tot max 4 personen. Ons prachtige pand dateert uit 1920, dit geeft zijn charme waar wij trots op zijn.  

Wij werken samen met lokale ondernemers en proberen zo duurzaam mogelijk te ondernemen, zo scheiden wij zoveel mogelijk ons vuil en brengen wij nieuw leven in oude meubels.  

Wij maken u daarnaast graag wegwijs in Valkenburg. Bij het inchecken ontvangt u een map met Folders, een citymap, pocketgids, een tijdschrift van Kijk Valkenburg en diverse korting kaartjes zoals bv gratis entree voor het Holland Casino en korting bij diverse restaurants zodat u zowel in het hotel als daarbuiten een geweldige tijd beleefd in het altijd gezellige Valkenburg!

Ons Zuid-Limburgs landschap is perfect voor een dagje wandelen of fietsen, daarom hebben wij een map vol met routes te leen.

Lieve groetjes van de eigenaren Denise en Jeffrey

& de kids Levani en Leilana.

'Wij werken niet, wij hobbyen'

© 2019 Hotel LeLa | Daalhemerweg 22, 6301 BK Valkenburg | info@hotellela.nl | 06 - 40 15 92 00

  • Black Facebook Icon