Welkom bij Hotel Lela (voormalig hotel LeTo) in Valkenburg. We zijn een gezellig familiehotel gelegen in het centrum van Valkenburg. We bieden onder andere een mooi terras, kamers met gratis WiFi en hebben als een van de weinige hotels een eigen gratis* parkeerplaats voor de deur. Onze kindvriendelijke accommodatie ligt op korte afstand van bezienswaardigheden zoals de Gemeentegrot Valkenburg, de Cauberg en vanaf het hotel kijk je tegen de Kasteelruïne van Valkenburg aan.

In de woonkamer van het hotel kunt u onbeperkt gebruik maken van de koffie en thee faciliteit. Daarnaast bieden wij gratis gebruik van de de garage voor fietsen en moters en staan hier gratis lockers.

Alle kamers zijn inclusief ontbijt, tv en dvd speler (dvd's te leen), bureau / zitje, föhn & toiletartikelen en handdoeken.

We maken u daarnaast graag wegwijs in Valkenburg. Folders, citymap en gratis entree Holland Casino zijn verkrijgbaar. Daarnaast bieden we korting op vele andere attracties en eetgelegenheden welke we u persoonlijk kunnen aanbevelen zodat u zowel in het hotel als daarbuiten een geweldige tijd beleefd in het altijd gezellige Valkenburg!

 

De eigenaren Denise en Jeffrey.

© 2019 Hotel LeLa | Daalhemerweg 22, 6301 BK Valkenburg | info@hotellela.nl | 06 - 40 15 92 00

  • Black Facebook Icon