Nu de Horeca 17:00 moet sluiten, gaan wij weer onze kokskleding aantrekken.

De komende 3 weken koken wij voor onze gasten, dit moet wel op de kamer genuttigd worden helaas!

Voorgerechten:

Romige kerriesoep 5.00

Mosterdsoep met chorizo 5.50

Uiensoep 6.00

Rundercarpaccio 10.50

Vitello tonato 11.50

Broodplankje 6.50

Say cheese Nachos 7.50

Hotwings 6.50

To share borrel plankje koud 15.50

Calamaris 6.50

uienringen 5.50

Olijven 4.50

Advocaatje leef je nog met een bolletje ijs 6.50

Vanille ijs met chocolade of caramel saus 5.50

Wafel met warme kersen 5.50

Poffertjes met choco of caramel 4.50

Pancakes met bosbessen 5.50 

Hoofdgerechten:

Varkenshaas sate 16.50

Schnitzel met champignon roomsaus 16.50

Visstoofpotje 19.50

Pasta gamba 19.50

Pasta vega 16.50

Pasta kippendijen 17.50

Surf & Turf (varkenshaas met gamba) 21.50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten, friet en mayonaise (behalve de pasta)

Kerst Mojito 7.50

XMAS gin tonic 7.50

Kerst punch 7.50

Gluhwein 2.50

Speciale koffie 4.50

Chouffe coffee 5.50

Warme schrobbeler 3.50

Warme choco met slagroom 2.50

+rum 2.50

summer Collage

Wij gebruiken verse producten en zo min mogelijk E-Nummers.